Whitening Strips Beste Deal online

Published Apr 26, 21
6 min read

White Strips online bestellen, Beste kwaliteit

Whitening Strips online webwinkels, Beste koopCrest Whitestrips online kopen, Beste Deal

Er worden goedkopere versies van de Crest Whitestrips verkocht, maar deze zijn niet de echte, let daar dus mee op. Ja, Crest Whitestrips zullen je tanden bleken. Dit komt omdat er een heel hoog percentage waterstofperoxide in de gel op de strips zit. in tandbleekproducten. Omdat dit een Amerikaans product is, bevat het nog zoveel waterstofperoxide. whitening strips.

Voordat je gelijk gaat bestellen, wil ik je nog even het volgende meegeven: waterstofperoxide in hoge concentraties is schadelijk voor je gebit en lichaam. Vergeet dit niet! Waterstofperoxide is een sterk blekende en ontsmettende stof. Het is niet voor niets dat de wetgeving in 2012 beperkingen legde op het gebruik van deze stof in tandbleekproducten.

Lees maar eens een willekeurige review over de Crest Whitestrips; hierin wordt dit bevestigt. Sommige mensen kunnen na gebruik gewoon niet slapen van de pijn! Wat de gevolgen bij jou zijn, kun je niet voorspellen. Het verschilt van persoon tot persoon. De ene heeft van zichzelf al gevoelige tanden, dan is het gebruik van deze strips ook zeker niet aan te raden.

Ze kunnen namelijk permanente gevoeligheid veroorzaken!Leuk, wil je in de zomer een lekker ijsje eten, heb je super gevoelige tanden! Dit kun je beter vermijden, naar mijn idee… Er zit niet altijd garantie op de Crest Whitestrips, dit verschilt per website. Op sommige websites krijg je een deel van je geld terug wanneer je aangeeft pijn te ervaren of geen resultaat te zien.

Crest Whitestrips Supreme Professional De beste kwaliteit online

Zorg er dus voor dat je hiervan goed op de hoogte bent voordat je gaat bestellen. Zoals je eerder in de tekst las, bestaan er verschillende soorten Crest Whitestrips waar je ook verschillende prijzen voor betaalt, oplopend tot €95. Je kunt natuurlijk voor een goedkopere variant kiezen, hierin zit minder waterstofperoxide.

Crest Whitestrips Beste kwaliteit online webwinkelCrest Whitestrips Supreme Professional De beste kwaliteit online bestellen

Want de medium varianten van de Crest Whitestrips zullen alsnog meer dan 6% waterstofperoxide bevatten. De basisstrips en de strips voor gevoelige tanden bevatten 6%, en de strips met mediumsterkte bevatten een Als je in het achterhoofd houdt dat in de Europese Unie zelfs tandartsen nog maar maximaal 6% waterstofperoxide mogen gebruiken, kun je je misschien voorstellen wat meer dan 6% met je tanden doet! Voordelen: - De strips zijn gemakkelijk in gebruik - Je boekt resultaat Nadelen: - Ze zijn illegaal in de Europese Unie - Er zit te veel waterstofperoxide in - Je krijgt er gevoelige tanden van - De strips bedekken niet alle tanden - Er zit niet altijd garantie op - Let op voor namaak Ja, met de Crest Whitestrips zal je wittere tanden krijgen, maar de meeste mensen kunnen .

Misschien heb je tanden als olifantenhuid, het verzwakt je tanden sowieso. Dat komt namelijk omdat waterstofperoxide je glazuur maakt, en hierdoor kunnen kleurstoffen heel gemakkelijk je tandbeen binnendringen. Het is jammer, want het idee is heel leuk. Maar! . Er bestaan gelukkig tandbleekproducten voor thuisgebruik die veilig zijn én waarmee je een mooi resultaat behaalt.

Crest Whitening Strips online webwinkel, Beste DealTandenbleek Strips De beste kwaliteit online bestellen

De producten in deze top 3 zijn goedgekeurd door de Waren- en Autoriteitenwet en dus door de Europese Unie (oral b whitening strips). Kies zelf een product dat goed bij jou past en waarvan je wittere tanden krijgt! .

Tandenbleek Strips via de webshop kopen, Beste kwaliteit

Stap 1. Poets enkele uren voor gebruik de tanden. Neem een zakje witte tanden strips voor wittere tanden uit het doosje en scheur deze open. Zoals eerder al vermeld, ieder zakje bevat 2 witte tanden strips voor wittere tanden, 1 voor de boventanden en 1 voor de ondertandenStap 2. Verwijder de Whitestrip voor de ondertanden van het plastic velletje en houdt deze Whitestrip met beide handen recht.

Ga voor een spiegel staan en breng de Whitestrip voor wittere tanden met de gelzijde tegen de tanden aan. Als de Whitestrip goed zit druk je deze zachtjes aan. Voor de boventanden volgt u dezelfde procedure. LET OP! Zorg ervoor dat de Whitestrip niet in contact komt met het tandvlees.

Laat de Whitestrips 30 minuten zitten en verwijder deze na 30 minuten - white strips. Eventueel daarna u mond spoelen met water. Zie ook onze populaire .About Price-machine. com Price-machine. com is a comparison shopping service of Dept. Dept is a digital agency. Our agency merges creativity, technology, and data. Our teams comprise of experts in creative, digital, marketing and commerce.

White Strips De beste kwaliteit via de webshop kopen

Onlangs vertelde iemand mij over Crest Whitestrips, een Amerikaans merk dat allerlei verschillende kits verkoopt om je tanden te bleken. Na een snelle blik op haar parelwitte glimlach was ik verkocht en een dag later had ik het ook voor mezelf besteld. Ben je benieuwd of het ook echt werkt, lees dan snel verder! Na op Google ‘crest whitestrips’ in te typen kwam ik al snel bij een Nederlandse website die deze strips verkoopt.

Pff.. crest whitestrips.verwarrend! Er was mij gelukkig aangeraden om de ‘supreme’ versie te kopen, die bestaat uit een kuur van 21 dagen waar je 2 keer per dag een half uur een strip op je tanden moet dragen. Deze kuur heeft een hoog resultaat, waar andere crest varianten soms een medium of laag resultaat hebben.

Ja, ik ben enorm ongeduldig dus als ik iets wil dan moet het resultaat er ook snel wezen, dus niet pas in 21 dagen! Gelukkig heeft deze versie ook een hoog resultaat en is het daarnaast ongeveer 15 euro goedkoper dan de supreme. Helaas blijft het dan alsnog een duur grapje, namelijk 66 euro voor een kuur van 7 dagen.

De ene tandarts zegt dat het geen kwaad kan en de ander zegt dat het funest is voor je glazuur. Toen stuitte ik op een onderzoek waar ze het effect van tanden bleken en sinaasappelsap op je glazuur met elkaar hadden vergeleken. Het bleek dat sinaasappelsap vele malen slechter was aangezien de zuren je glazuur als het ware gewoon oplossen.

Whitening Strips Beste koop online webshops

White Strips via de webshop kopen, Beste DealOral B Whitening Strips Beste Deal online kopen

Zolang je het maar niet te vaak doet (maximaal 1x per jaar, of pas herhalen als het echt nodig is). Een dag later kwam mijn Crest whitestrips binnen, een zakje met 7 apart verpakte strips en een kaartje met verschillende tandkleuren. Ik heb geprobeerd met het kaartje mijn tandkleur te bepalen, maar dit was op de een of andere manier heel moeilijk te bepalen.

Ik dacht, ik neem gewoon een foto van mijn tanden voor en na de kuur, net zo handig. De werking van crest whitestrips is heel makkelijk, je krijgt per dag 2 strips, eentje voor je boven tanden en eentje voor je ondertanden. Je spoelt je mond met water, droogt je tanden een beetje zodat ze niet te nat zijn (hierdoor blijft de strip beter plakken) en plak dan de strip over je tanden heen.

More from Markt

Navigation

Home

Latest Posts

De Beste Aanbiedingen In Een Overzicht

Published Jun 19, 21
6 min read

tandpasta zonder fluor met koksolie

Published Jun 18, 21
7 min read

Tailleriem

Published Jun 18, 21
6 min read